Pagini: 1 2 3 [4]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Cum să mori fără să ştii?  (Citit de 2067 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
rilo
Kight Rilo
Jr. Member
**

Popularitate 5
Conectat Conectat

Gen: Bărbat
Vârsta: 26
Locaţia: Comanesti

helping you!

Vezi Profilul
« Răspunde #60 : 12 Iun 08, 09:17 »

In primul rand nu intrerupi discutia, ci iai parte la ea....si eti binevenit.
1. Poate ca ai putea sa faci asa ceva, dar tot de drgul ei sar putea sa fie mult mai dificila alegerea cand estiin fata cazului ... si un copil are viata din prima zi, si mama il simte chiar daca nu il vede zambind, sau jucandu-se intre ei exista deja o legatura foarte mare si ea ar fi dispusa oricand sa renunte la viata ei in favoarea copilului.....ceea ce ti-ar ngreuna decizia in mod sigur.
2. Dcred ca ai vrut sa zici ca i-ai zice categoric "sa nu avorteze"...cel putin din context asta deduc. Copilul sincer nu are nici o vina,  si cand am pus problema nu ma refeream neaparat la barbat, insa eu nu stiu daca as fi capoabila sa pasrtez un astfel de copil, mi-ar aminti de acel incideant, insa daca eu a simti ca nu m-ar afecta as pastra copilulu.....si chiar as putea sa il iubesc...asta in caz ca pot sa trec peste viol...

1.stiu ce vrea mama...intotdeauan copilul...este si momentul in care barbatul trece pe locul doi in viata ei...insa daca alegerea sta in puterea mea MAMA are prioritate.
2. e cu doua taisuri...de viol oricum iti vei aminti toata viata...ori cu copil ori fara...insa prin educatia copilul si iubirea fata de el poti demonstra ca ai invins si esti mai puternica..."ceea ce nu te doboara te face mai puternic!"
Memorat

Intelegi ce citesti?
rimmelle
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 30
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie
Vârsta: 20
Locaţia: Arad

Cel care zambeste in loc sa urle este mai puternic

Vezi Profilul
« Răspunde #61 : 12 Iun 08, 21:20 »

Da, aici ai dreptate....nu m-am gandit la asta...insa...e mult mai greu sa uiti cand il ai in brate pe cel care a rezultat de acolo....Dar cred ca as putea iubi un copil...el in fond e nevinovat...e greu
Memorat

Pot totul prin Hristos care ma intareste!
rilo
Kight Rilo
Jr. Member
**

Popularitate 5
Conectat Conectat

helping you!

Vezi Profilul
« Răspunde #62 : 13 Iun 08, 04:15 »

everything it's in your mind!!!
Memorat

Intelegi ce citesti?
rimmelle
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 30
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie
Vârsta: 20
Locaţia: Arad

Cel care zambeste in loc sa urle este mai puternic

Vezi Profilul
« Răspunde #63 : 13 Iun 08, 14:47 »

Probabil ca da...Smile    sau poate nu
Memorat

Pot totul prin Hristos care ma intareste!
rilo
Kight Rilo
Jr. Member
**

Popularitate 5
Conectat Conectat

helping you!

Vezi Profilul
« Răspunde #64 : 23 Iul 08, 11:48 »

e ciudat...omul de neanderthal a murit cand l-au descoperit oamenii...pana atunci nu era mort...era inexistent chair daca oasele lui existau si fizic exista dar pentru ca nu era aflat sau stiut nu era mort. Cam ce defineste moartea? circulatia sangelui in corp? activitatea inimii? respiratia? activitatea creierului? fatul este cam limitata inainte de nastere...dupa care criteriu stabilim ca suntem vii?
Memorat

Intelegi ce citesti?
Pagini: 1 2 3 [4]   In sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: