|
edwin_
|
 |
« : 02 Dec 05, 16:12 » |
|
Pentru bani unii din noi se schimba, te pot schimba ei si pe tine? Iti pot schimba relatia cu El in primul rand, te simti vulnerabil pentru asa ceva?
|
|
|
|
|
Memorat
|
Soare Edwin
|
|
|
Ioana
Nou venit
Popularitate 4
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : 19 Dec 05, 06:09 » |
|
Poate da ma pot schimba. Eu am probleme in a administra banii. Trebuie sa invat sa administrez banii, dar ce trebuie sa fac este sa ma rog. Nu cred ca in locul DOmnului Isus, sper ca niciodata. Dar s-a intamplat aceasta anul acesta. AM fost foarte binecuvantata in totul dar tot nu am invatat, sa-mi administrez banii.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
edwin_
|
 |
« Răspunde #2 : 19 Dec 05, 19:03 » |
|
Ma bucur ca ai simtit ajutorul ceresc. In legatura cu administrarea, cere-i mai mult Domnului si impuneti acest lucru.Vei vedea cat de minunat e Domnul.
|
|
|
|
|
Memorat
|
Soare Edwin
|
|
|
Sergiu
Jr. Member

Popularitate 3
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 21
Locaţia: Timisoara
|
 |
« Răspunde #3 : 17 Ian 06, 01:42 » |
|
Banii ajung tot timpul atata timp cat nu ravnesti dupa ei. Am trait asta si traiesc in continuare. Nu am probleme cu banii, mi fac singur prin munca si ori de cate ori am avut nevoie de bani ei s-au ivit nu stiu de unde dar au aparut oportunitati sa ii fac.
Rugati-va mult si nu ravniti dupa bani, ei vin singuri si Dumnezeu nu va lasa nici o gura flamada....
Cereti si vi se va da...dar nu ravniti...
|
|
|
|
|
Memorat
|
Did you ever felt the touch of an angel?
|
|
|
|
edwin_
|
 |
« Răspunde #4 : 17 Ian 06, 13:44 » |
|
Ai mare dreptate dar e omenesc sa ne dorim mai mult, nu-i asa? Cum putem scapa de dorinta asta, putem oare?
|
|
|
|
|
Memorat
|
Soare Edwin
|
|
|
Sergiu
Jr. Member

Popularitate 3
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 21
|
 |
« Răspunde #5 : 17 Ian 06, 20:08 » |
|
e omenesc, dar asta ne ajuta sa creeam o limita altfel daca nu ar fost aceasta ravnire....pamantul ar fi fost mult mai bun...nu uita ca oamenii ucid pt bani.... Roaga-te si nu te gandi la ei, ai sa vezi ca cu timpul ei vor fi mai neimportanti, cu toate ca atunci vor vor veni de la sine ocaziile in care ii vei putea face prin munca ta....dar doar prin munca ta.
|
|
|
|
|
Memorat
|
Did you ever felt the touch of an angel?
|
|
|
tinca_lidia
Hero Member

Popularitate 44
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 17
Fii alb...mai alb ca trandafirul alb..
|
 |
« Răspunde #6 : 11 Dec 06, 18:19 » |
|
Banii....sunt un rau necesar.. Traim intr-o lume condusa e puterea acestora...E bine sa iti faci o anume stare financiara care sa-ti ofere un trai bun si lejer totodata pe partea materiala..chiar sunt pe principiul ca in viatza trebuie sa-ti faci un rost..insa ai nevoie de chibzuinta din partea Lui D-zeu in tot ceea ce vrei sa realizezi si sa o faci intr-un mod cumpatat.. Insa,eu as recomanda sa nu ne pripim in a da urmatorul raspuns: "Eu nu as putea sa ma schimb ptr bani!" pana in momentul in care trecem prin dificultatea de a alege intre bani si D-zeu...din banca ta nu poti sti 100% care ti-ar fi reactia...poate nu o sa trebuiasca niciodata sa faci alegerea asta...dar dak va fi sa se intample...cere multa pricepere si calauzire din partea lui D-zeu dinainte ca lucrul acesta sa se intample... ...Si gandeste-te bine: La ce iti este de folos k ai lumea intreaga dak nu ai mantuirea si fericirea alaturi de D-zeu?! Te fac ei,banii,mai fericit?Cat timp?
|
|
|
|
|
Memorat
|
Educatia fara religie este ca Sistemul Solar fara Soare!! Cand toate zilele sunt egale, inseamna ca oamenii au incetat sa vada lucrurile bune care apar in viata lor,de cate ori soarele traverseaza bolta...
|
|
|
pavel_mmt
Pastor
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 92
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 55
Aproape de voi !
|
 |
« Răspunde #7 : 12 Dec 06, 14:03 » |
|
" Banii n-aduc fericirea !"
John Rockefeller a spus:"Am facut multe milioane,dar ele nu mi-au adus fericirea.Le-as da pe toate pentru zilele cand stateam la biroul meu din Cleveland si ma consideram bogat pentru ca atunci castigam trei dolari pe saptamana". Cu sanatatea subrezita,a angajat o garda personala sa-l pazeasca. W.H.Vanderbilt a spus:"Grija pentru cele doua sute milioane de dolari este prea mare pentru orice creier sau spate sa o poata duce. Este suficient sa te ucida.Nu este nici o placere in aceasta". John Jacob Astor care a lasat in urma lui cinci milioane,a fost o victima a melancoliei. El a spus:"Sunt cel mai mizerabil om de pe pamant !" Hanry Ford,regele automobilului,a spus:"Munca este singura placere.Singurul lucru care m-a tinut in viata si care mi-a facut-o sa merite sa fie traita a fost munca. Am fost atat de fericit cand faceam munca mea de mecanic !" Un industrias a fabricat mii de tricouri cu inscriptia:"Banii n-aduc fericirea!" La scurt timp dupa aceea a dat faliment. Lumea nu crede acest lucru,cu toate ca o spune atat de des. Andrew Carnegie,multimilionarul,a spus:"Milionarii zambesc rar !"
"Nu ceea ce ai in buzunar(sau in cont, am zice noi) te face multumit,ci ceea ce ai in inima".
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
danna
Full Member

Popularitate 17
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 18
Sacrifica-te pentru aproapele tau!!!
|
 |
« Răspunde #8 : 06 Ian 07, 20:56 » |
|
Nu doresc nimanui sa devina "dependent" de lucrurile acestea pamantesti..ex:banii.Banii sunt un strict necesar de care avem nevoie, dar ei nu trebuie sa fie o problema pt noi.D-zeu se ingrijeste sa ne asigure noua existenta si nu ne lasa niciodata fara "provizii".Increde-te in EL!!!
|
|
|
|
|
Memorat
|
Danna
|
|
|
Andrey
Learn from yesterday, life for today, hope for tomorrow.
Rugăciune
Hero Member
Popularitate 29
Deconectat
Gen: 
Traieste...si bucura-te de viata!
|
 |
« Răspunde #9 : 21 Ian 07, 02:00 » |
|
Eheee...da, dar BILL GATES zicea asa: "Cand eram tanat, credeam ca banii si puterea imi vor aduce fericrea...Aveam dreptate  . In general oamenii fac banii, crezand k doar de acest lucru se agata fericirea lor...complet gresit..."banii nu aduc fericirea, dar o intretin". In general banii sunt facuti pentru satisfacerea poftelor pamantesti, care sunt doar baloane de sapun...dak Dumnezeu te binecuvanteaza cu mai mult, atunci acesti bani ar trebui sa fie folositi in ajutarea celor in nevoie...si nu este multumire mai mare decat aceasta.
|
|
|
|
|
Memorat
|
If you judge people, you have no time to love them.
The positive thinker sees the invisible, feel the intangible, and acieves the imposible.
|
|
|
Andrey
Learn from yesterday, life for today, hope for tomorrow.
Rugăciune
Hero Member
Popularitate 29
Deconectat
Gen: 
Traieste...si bucura-te de viata!
|
 |
« Răspunde #10 : 31 Ian 07, 17:39 » |
|
Cu toate acestea parea mea se potriveste cu acest text: Proverbe,cap 30, ver.7-10:"Dou
|
|
|
|
|
Memorat
|
If you judge people, you have no time to love them.
The positive thinker sees the invisible, feel the intangible, and acieves the imposible.
|
|
|
daniel
Hero Member

Popularitate 21
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 16
Locaţia: petrila
Ceea ce nu te doboara.....Te face mai puternic!!
|
 |
« Răspunde #11 : 31 Mar 07, 02:42 » |
|
Da Edwin este adevarat alti oameni am auzit recent la tv k si-au vandut chiar si sufletul pe 5-10$. Si ne intrebam "Este posibil asa ceva?" Raspunsul este concret DA. Cred ca este si un motiv de rugaciune: sa ne rugam Domnului sa ne dea bani doar cat ne este de ajuns nici prea mult.........nici prea putin........AMIN? Domnul cu noi!!!
|
|
|
|
|
Memorat
|
Daca prietenii mei ar sari de pe un pod, eu nu as sari impreuna cu ei, ci as sta jos ca sa ii prind!!!
|
|
|
benulnec
Jr. Member

Popularitate 7
Deconectat
Gen: 
Locaţia: Bucuresti
|
 |
« Răspunde #12 : 30 Apr 07, 14:17 » |
|
Sincer, cred ca omul care are multi bani are si multe responsabilitati pentru ca este raspunzator pentru fiecare moneda cheltuita. Cred ca cei care nu ne aflam in categoria celor bogati ar trebuim sa fim fericiti deoarece nu suntem dispusi riscului de a risipi averea pe care Domnul ti-a dat-o pentru ca sa faci lucrarea Sa.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
cypryan
Jr. Member

Popularitate 3
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 18
Cu Dumnezeu CAstigi TOTUL
|
 |
« Răspunde #13 : 09 Oct 07, 21:39 » |
|
Banul este cea mai mare problema intre oameni.Auzi numai in felul urmator dak ai bani ma marit cu tine,dak ai bani sunt cel mai bun prieten al tau etc.,dar cand numai ai bani absolut toti pe care iai crezut tu prieteni te parasesc si te lasa chiar in momentele cand u ai mare nevoie de ei.Cand omul da de bani atunci poti intradevar sa-i vezi adevarata fata a lui ai si ai sa vezi cine ti-e prieten adevarat.Dar inainte de toate sa nu uitam ca avem cel mai bun prieten pe care poate orisicne avea,acel prieten este Domnul Iisus care intradevar nu se uita la noi cati bani avem si se uita la inima noastra sa vada dak suntem dispusi sa i-o predam in Totalitate
Domnul sa ne ajute sa nu punem accent deloc pe bani si numai pe relatia cu EL
AMIN!!!
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Dumnezeu e Totul:)
|
|
|
andasky
Nou venit
Popularitate 1
Deconectat
|
 |
« Răspunde #14 : 04 Iul 08, 14:38 » |
|
Ar trebui sa fie o regula,cum fac parintii cu copii care nu sunt in stare sa tina de bani..nu le dau si gata daca de cate ori prinde un ban ii da pe prostii.Eu nu cred ca banii sunt problema noastra ci prioritatile.stiti probabil celebra intrebare:"daca ai castiga nustiu cat ce ai face cu ei?"...tare mi-e frica ca nu as raspunde ce ar trebui..banii ne distrag atentia de la smerenie,de la umilintza,de la credinciosia sincera pe care ar trebui sa o simta un copil al lui Dumnezeu. Poate ca Dumnezeu stie mai bine de ce nu ne permite o imbogatire rapida,un boom social..desi e visul multora. Cu sigurantza apostolii au fost niste oamnei iubiti de Dumnezeu si totusi nu au fost bogati incat sa ii sfideze pe oamenii simpli cu bogatia lor.Daca ne consideram modesti,probabil avem un rol...
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|