elena u
Hero Member

Popularitate 23
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 20
Locaţia: Timisoara
|
 |
« : 12 Iun 07, 22:20 » |
|
Buna la voi...eu sunt Elena,mai noua pe aici  dar cu speranta de a imi face cati mai multi prieteni  De descris chiar nu as vrea sa ma descriu(nu stiu ce as putea sa spun) ...daca e ceva ma intrebati si cu cel mai mare drag va raspund DOMNUL CU VOI
|
|
|
|
|
Memorat
|
Viaţa cu Domnul Isus este o speranţă fără sfârşit. Viaţa fără El, e un sfârşit fără speranţă! 
|
|
|
elena u
Hero Member

Popularitate 23
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #1 : 12 Iun 07, 22:26 » |
|
Scuzati titlu...e Elena dar tastatura mea nu prea mai vrea sa mearga 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Viaţa cu Domnul Isus este o speranţă fără sfârşit. Viaţa fără El, e un sfârşit fără speranţă! 
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 78
Conectat
Gen: 
Vârsta: 21
Locaţia: Timişoara
Intotdeauna sa fim ca niste copii!
|
 |
« Răspunde #2 : 12 Iun 07, 22:40 » |
|
In primul rand... Buna si bine ai venit! In al doilea rand..., astept sa mai spui ceva despre tine, ca de exemplu, de unde esti? la ce scoala esti? in ce clasa? ce profil ai? etc  In rest..., Domnul sa fie si cu tine!
|
|
|
|
|
Memorat
|
Daca ti se intampla ceva rau, gandeste-te la tot ce nu ti s-a intamplat, putea fi si mai rau!
|
|
|
elena u
Hero Member

Popularitate 23
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #3 : 12 Iun 07, 22:45 » |
|
Multumesc... Pai sunt din Giarmata(10 km de Timisoara) si la scoala deocamdata nu. Am terminat liceul( Tudor Tanasescu) anul trecut iar anul acesta in toamna voi incep facultatea, cu ajutorul Domnului bineinteles  si cam atat parca :-\
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 78
Conectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #4 : 13 Iun 07, 12:38 » |
|
Ooo... si cum ai aflat de site? Ti-a spus cineva? Ai gasit tu? Unde vrei sa faci facultatea? La ce vrei sa dai?  Vezi..., poti sa mai spui multe despre tine..., trebe sa vrei
|
|
|
|
|
Memorat
|
Daca ti se intampla ceva rau, gandeste-te la tot ce nu ti s-a intamplat, putea fi si mai rau!
|
|
|
elena u
Hero Member

Popularitate 23
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #5 : 13 Iun 07, 14:04 » |
|
Da...ai dreptate dar daca spuneam tot numai avea "lumea" ce sa ma intrebe  Pai as vrea sa dau la drept...nu sunt sigura100%,mai optez si pt asistent farmaceutic...voi vedea Cat despre site...il cunosteam pe vlad...deci.  Si daca mai e cva astept intrebarii... : 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 78
Conectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #6 : 13 Iun 07, 14:16 » |
|
Si vi in Timisoara la faculta? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
elena u
Hero Member

Popularitate 23
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #7 : 13 Iun 07, 14:18 » |
|
:)Sar putea ca in max o luna sa ma mut in timisoara  si atunci nu va fi o problema nici cu scoala nici cu biserica  ...................................... Slava Lui
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 78
Conectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #8 : 13 Iun 07, 14:25 » |
|
Oooo..., abia astept sa te vad pe la amicus  sau pe la biserica si sa te integrezi si tu in "clanul" nostru de prieteni!  (sa nu ne refuzi... ca e vai..  )
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
elena u
Hero Member

Popularitate 23
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #9 : 13 Iun 07, 14:29 » |
|
;D cum sa va refuz...trebuia sa vin sambata la amicus dar a trebuit sa merg la biserica,ma astepta comitetul  deci nam putut fi prezenta. Cu alta ocazie cu cea mai mare placere  La biserica cu siguranta ne vom vedea...sambata(daca vi pe crisan) ... sar putea ca sambata sa aibe loc si botez...  al meu  ...........
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 78
Conectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #10 : 13 Iun 07, 15:32 » |
|
Pai vino si pe la Maranatha! Si joi la amicus tot in cadrul bisericii Maranatha! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
elena u
Hero Member

Popularitate 23
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #11 : 13 Iun 07, 15:38 » |
|
:)pai sa vad.  ..nu promit dar fac tot ce pot sa ajung..care joi? ::)asta sau viitoarea  MS de inviatie si poate n vdm 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 78
Conectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #12 : 13 Iun 07, 15:46 » |
|
Joia asta e ultima intalnire amicus pana la toamna. Va fi frumos..., sper sa vii! (Joi la ora 20) 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
elena u
Hero Member

Popularitate 23
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #13 : 13 Iun 07, 15:57 » |
|
pai sincer as vrea sa vin  ...fac eu cumva...ms mult si sper sa ne vedem 8)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
anamaria
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 49
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 22
|
 |
« Răspunde #14 : 05 Iul 07, 23:27 » |
|
Ar trebui sa-mi fie rusine ca abia acum iti spun "bine ai venit" :-[ Ma bucur mult ca ai ales sa faci si tu parte din membrii cat de cat activi a forumului si ma bucur si mai mult pentru dragostea care se vede ca o ai pentru Tati! Desi nu te cunosc personal, am auzit numai lucruri bune despre tine....asa ca.. abia astept sa ne cunoastem  Domnul sa fie cu tine si sa mentina vie in tine puritatea inimii in care doar El e singurul ocupant
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 78
Conectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #15 : 06 Iul 07, 10:13 » |
|
Ar trebui sa-mi fie rusine ca abia acum iti spun "bine ai venit" :-[ Ma bucur mult ca ai ales sa faci si tu parte din membrii cat de cat activi a forumului si ma bucur si mai mult pentru dragostea care se vede ca o ai pentru Tati! Desi nu te cunosc personal, am auzit numai lucruri bune despre tine....asa ca.. abia astept sa ne cunoastem  Domnul sa fie cu tine si sa mentina vie in tine puritatea inimii in care doar El e singurul ocupant Ea este de la Maranatha.. deci draga Elena.. inca un motiv sa vii si pe la Maranatha! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 78
Conectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #16 : 06 Iul 07, 10:15 » |
|
:)Sar putea ca in max o luna sa ma mut in timisoara  si atunci nu va fi o problema nici cu scoala nici cu biserica  ...................................... Slava Lui Draga... aproape s-a scurs luna si nu am auzit inca sa te fi mutat in Timisoara! > 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
elena u
Hero Member

Popularitate 23
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #17 : 06 Iul 07, 12:14 » |
|
Mda :-\ , stiu k sa scurs luna dar din pacate nu toate lucrurile merg asa cum ar fi trebuit sau mai bine zis cum mas fi asteptat eu :-\. Contrar chiar sar putea nici sa numai vin in timisoara :'( Ma rog Domnului sa faca ce stie El k e mai bine pt noi. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
anamaria
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 49
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 22
|
 |
« Răspunde #18 : 06 Iul 07, 13:25 » |
|
O sa ne rugam pentru tine si sunt sigura ca Domnul va face cum va fi cel mai bine. Daca te putem ajuta cu ceva... nu trebuie decat sa ne spui...si o facem cu cea mai mare placere.
Domnul sa fie cu tine si sa te poarte mereu pe brate :-*
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
elena u
Hero Member

Popularitate 23
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #19 : 06 Iul 07, 13:29 » |
|
 Multumesc mult, dar, nu cred k inafara de rugaciune aveti c face pt mine :-\ Sunt sigura ca Domnul stie c e mai bine pt noi chiar dak planurile Lui nu sunt aceleasi cu a noastre. Multumesc inca o data si dak e cva cu siguranta am sa va spun sau anunt DOMNUL FIE CU NOI TOTI !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|