enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 21
Locaţia: Timişoara
Intotdeauna sa fim ca niste copii!
|
 |
« Răspunde #240 : 15 Mai 08, 05:48 » |
|
"Veti manca si va veti satura, si veti lauda Numele Domnului, Dumnezeului vostru, care va face minuni cu voi, si poporul Meu niciodata nu va mai fi de ocara!" (Ioel 2:26)
|
|
|
|
|
Memorat
|
Daca ti se intampla ceva rau, gandeste-te la tot ce nu ti s-a intamplat, putea fi si mai rau!
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #241 : 16 Mai 08, 19:00 » |
|
"Eu insa voi privi spre Domnul, imi voi pune nadejdea in Dumnezeul mantuirii mele, Dumnezeul meu ma va asculta." (Mica 7:7)
|
|
|
|
|
Memorat
|
Daca ti se intampla ceva rau, gandeste-te la tot ce nu ti s-a intamplat, putea fi si mai rau!
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #242 : 18 Mai 08, 09:51 » |
|
"Voi suferi mania Domnului, caci am pacatuit impotriva Lui, pana ce El imi va apara pricina si-mi va face dreptate; El ma va scoate la lumina, si voi privi dreptatea Lui." (Mica 7:9)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #243 : 19 Mai 08, 10:55 » |
|
"Iti voi arata lucruri minunate, zice Domnul, ca in ziua cand ai iesit din tara Egiptului. Neamurile vor vedea lucrul acesta, si se vor rusina, cu toata puterea lor; vor pune mana la gura, si isi vor astupa urechile." (Mica 7:15-16)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #244 : 20 Mai 08, 10:12 » |
|
"Care Dumnezeu este ca Tine, care ierti nelegiuirea, si treci cu vederea pacatele ramasitei mostenirii Tale? El nu-Si tine mania pe vecie, ci Ii place indurarea! El va avea iaras mila de noi, va calca in picioare nelegiuirile noastre, si vei arunca in fundul marii toate pacatele lor." (Mica 7:18-19)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #245 : 22 Mai 08, 08:53 » |
|
"Domnul este bun, El este un loc de scapare in ziua necazului; si cunoaste pe cei ce se incred in El." (Naum 1:7)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #246 : 03 Iun 08, 08:04 » |
|
"Domnul Dumnezeul tau este in mijlocul tau, ca un viteaz care poate ajuta; se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui, si nu va mai putea de veselie pentru tine." (Tefania 3:17)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #247 : 04 Iun 08, 07:52 » |
|
"Ii voi intari in Domnul, si vor umbla in Numele Lui, zice Domnul!" (Zaharia 10:12)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #248 : 06 Iun 08, 07:47 » |
|
"Ei vor fi ai Mei, zice Domnul ostirilor, Imi vor fi o comoara deosebita, in ziua pe care o pregatesc Eu. Voi avea mila de ei, cum are mila un om de fiul sau, care-i slujeste." (Maleahi 3:17)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #249 : 09 Iun 08, 09:02 » |
|
"Dar pentru voi, cari va temeti de Numele Meu, va rasari Soarele neprihanirii si tamaduirea va fi supt aripile Lui; veti iesi si veti sari ca viteii din grajd." (Maleahi 4:2)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #250 : 10 Iun 08, 09:47 » |
|
“Ferice de cei săraci în duh, căci a lor este Împărăţia Cerurilor!” Matei 5:3
“Ferice de cei ce plâng, căci ei vor fi mângâiaţi!” Matei 5:4
“Ferice de cei blânzi, căci ei vor moştenii pământul!” Matei 5:5
“Ferice de cei flămânzi şi însetaţi după neprihănire, căci ei vor fi săturaţi!” Matei 5:6
“Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!” Matei 5:7
“Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!” Matei 5:8
“Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor fi chemaţi fii lui Dumnezeu!” Matei 5:9
“Ferice de cei prigoniţi din pricina neprihănirii, căci a lor este Împărăţia Cerurilor!” Matei 5:10
“Ferice va fi de voi când, din pricina mea, oamenii va vor ocărâ, vă vor prigonii, şi vor spune tot felul de lucruri rele şi neadevărate împotriva voastră!” Matei 5:11
“Bucuraţi-vă şi veseliţi-vă, pentru că răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot aşa au prigonit pe proorocii, cari au fost înainte de voi!” Matei 5:12
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #251 : 11 Iun 08, 09:17 » |
|
"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra" (Matei 6:33)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #252 : 12 Iun 08, 08:52 » |
|
"Cereti si vi se va da; cautati si veti gasi; bateti si vi se va deschide. Caci ori si cine cere, capata; cine cauta, gaseste; si celui ce bate, i se deschide." (Matei 7:7-8)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #253 : 13 Iun 08, 08:15 » |
|
"Deci sa nu va temeti; voi santeti mai de pret decat multe vrabii. Deaceea, pe orisicine Ma va marturisi inaintea oamenilor, il voi marturisi si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri; dar de oricine se va lepada de Mine inaintea oamenilor,, Ma voi lepada si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri." (Matei 10:31-33)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #254 : 15 Iun 08, 10:21 » |
|
"Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna. Luati jugul Meu asupra voastra, si invatati dela Mine, caci Eu sant bland si smerit cu inima; si veti gasi odihna pentru sufletele voastre. Caci jugul Meu este bun, si sarcina Mea este usoara." (Matei 11:28-30)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #255 : 16 Iun 08, 09:39 » |
|
"Caci oricine face voia Tatalui Meu care este in ceruri, acela Imi este frate, sora si mama." (Matei 12:50)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #256 : 17 Iun 08, 09:53 » |
|
"Atunci cei neprihaniti vor straluci ca soarele in Imparatia Tatalui lor. Cine are urechi de auzit sa auda." (Matei 13:43)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #257 : 18 Iun 08, 10:33 » |
|
"Va mai spun iarasi, ca, daca doi dintre voi se invoiesc pe pamant sa ceara un lucru oarecare, le va fi dat de Tatal Meu care este in ceruri. Caci acolo unde sant doi sau trei adunati in Numele Meu, sant si Eu in mijlocul lor." (Matei 18:19-20)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #258 : 19 Iun 08, 08:50 » |
|
"Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta"; si: "Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti." (Matei 19:19)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #259 : 20 Iun 08, 09:10 » |
|
"Si ori si cine a lasat case, sau frati, sau surori, sau tata, sau mama, sau nevasta, sau feciori, sau holde, pentru Numele Meu, va primi insutit si va mosteni viata vesnica!" (Matei 19:29)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|