Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Economii  (Citit de 1434 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
vlad
Administrator
Hero Member

Popularitate 68
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat
Vârsta: 22
Locaţia: Timişoara

discut cu pasiune

Vezi Profilul WWW
« : 06 Ian 06, 20:56 »

Hai să vorbim puţin şi despre economii..
 :Smile

Nu-i aşa că ne place să avem bani, ca şi tineri.. Cum putem să-i avem, şi în acelaşi timp să îi economisim?
Pentru mine, personal, e destul de greu subiectul ăsta.. Nu că-mi place să arunc banii pe orice, dar încă nu mă simt capabil să economisesc în orice circumstanţă.
Voi?
 Smile
Memorat
Florin
Nou venit
*

Popularitate 2
Deconectat Deconectat

Vârsta: 24
Locaţia: Timişoara

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : 06 Ian 06, 21:27 »

Fratelo esti un scump cat despre bani in tinerete toti suntem cam risipitori pana cand ai avut odata ocazia sa lucrezi si sa vezi cat de greu sa castiga bani.Frebuie sa avem mare grija pe ce cheltuim bani ca de cele mai multe ori nu sunt lucruri care ne ajuta sa ne apropiem mai mult de El si poate uneori ne indeparteaza chiar.Sfaturi nu dat cum sa ne administram bani inca ca sunt inca in perioada cu sistemul dar in viitor sper sa ne putem sfatui sa ne administram bani corect.
Memorat
andy_4_flo
Jr. Member
**

Popularitate -41
Deconectat Deconectat

Locaţia: Zimbabue

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : 10 Nov 06, 23:33 »

un exemplu:
cand eram la "mama acasa" auzeam tot timpul:
Memorat

"Ingaduiti-va unuii pe altii, si, daca unul are pricina sa se planga de altul, iertati-va unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, asa iertati-va si voi"
esther_azs
Hero Member

Popularitate 13
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie
Vârsta: 20
Locaţia: Arad

Iubeste,nu te costa!

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : 11 Nov 06, 19:57 »

pt ca faci economi   Winking
Memorat

Doar alaturi de El, poti sa stii cu adevarat ce e iubirea!
andy_4_flo
Jr. Member
**

Popularitate -41
Deconectat Deconectat

Locaţia: Zimbabue

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : 17 Nov 06, 21:12 »

ptr ca ii castig eu  Big Grin
Memorat

"Ingaduiti-va unuii pe altii, si, daca unul are pricina sa se planga de altul, iertati-va unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, asa iertati-va si voi"
bip
Nou venit
*

Popularitate 9
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : 17 Nov 06, 22:40 »

Hmmm.... m-am gadit si am si eu un gand. Domnul ne spune sa avem in primul rand gandul la Imparatie (si asta inseamna trairea crestina si tot ce decurge de aici) si toate celelalte ni se vor da pe deasupra. Cred ca economisirea nu prea merge mana in mana cu acest sfat. Sau, merge in ideea de a economisi pentru a investi in lucrarea Lui, mai ales in aceste vremuri in care ni s-a dat puterea de a grabi venirea Sa chiar si poate doar cu o secunda...Nu ma intelegeti gresit. Nu spun ca nu e bine sa faci economii, sa fii cumpatat, sa nu arunci banii pe fereastra, etc. etc. Incerc sa spun ca trebuie sa fim atenti la modul in care privim banii, deci implicit la modul in care ii folosim. Asa cum de la Domnul ne sunt date bataile inimii, trezirile la viata dimineata, aerul si reflexul respiratiei, tot de la El ne vin si banii, prin capacitatile intelectuale si fizice cu care...tot El ne-a dotat  Smile. Toate I le datoram Lui, si daca acceptam ca banii nu fac nici o exceptie, cred ca...puterea de a ii economisi se schimba nitzel  Winking

Cu drag, eu  Smile
Memorat
tinca_lidia
Hero Member

Popularitate 44
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie
Vârsta: 17

Fii alb...mai alb ca trandafirul alb..

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : 11 Dec 06, 18:37 »

Eu din fire sunt destul de economa...cu toate k am avut absolut tot ce am avut nevoie..dar am fost invatata k banul nu sta pe nici un gard gata sa-l iau eu si sa-l cheltui,ci k acesta se castiga prin truda(vorbind de banii curati,castigati cinstit)..si cu toate k am avut ce mi-a trebuit,eu si fratii mei,nu am fost lasati de parintii sa facem noi cam cum vrem noi(cu toate k nu ne placea,dar acuma le multumim din toata inima ptr k numai cu ajutorul lor am ajuns sau ajungem oameni) cu fac unii parinti..:"Lasa-l in pace k e mic si nu intelege...scumpul de el!!"Tongue:P
Ba eu cred k o pers poate sa ajunga un om matur mai incolo doar dak este "ajutat"...ca mai apoi sa vorbim de cat este de econom sau stie cum sa-si distribuie bunurile materiale;)
Memorat

Educatia fara religie este  ca Sistemul Solar fara Soare!!
Cand toate zilele sunt egale, inseamna ca oamenii au incetat sa vada lucrurile bune care apar in viata lor,de cate ori soarele traverseaza bolta...
daniel
Hero Member

Popularitate 21
Deconectat Deconectat

Vârsta: 16
Locaţia: petrila

Ceea ce nu te doboara.....Te face mai puternic!!

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #7 : 31 Mar 07, 02:46 »

Eu recunosc din pacate sunt nechibzuit cu administrarea banilor Sad si imi este rusine, dar nu am ce face, decat sa ma rog Domnului sa imi lumineze ochii si sa ma ajute sa vad ca banii nu se castiga usor, si trebuie sa fim chibzuiti in absolut orice. eu nu voi mai avea acces la internet da pe data de 01.04.`07  timp de 2 luni dar va rog sa va rugati Domnului ca dupa aceasta pauza sa pot sa intru cu noi informatii si doresc sa vad site-ul mai plin de viata.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!
Memorat

Daca prietenii mei ar sari de pe un pod, eu nu as sari impreuna cu ei, ci as sta jos ca sa ii prind!!!
Andrey
Learn from yesterday, life for today, hope for tomorrow.
Rugăciune
Hero Member
*

Popularitate 29
Deconectat Deconectat

Traieste...si bucura-te de viata!

Vezi Profilul
R
« Răspunde #8 : 30 Mai 07, 18:52 »

Aici am o mare problema... Adica stiu cum sa administrez banii, sa-mi fac economii, dar aici este problema... Dupa ce am reusit sa fac niste sume rotunde, ori ii sparg pe toti dintr-un foc, ori ii cheltui pe cine stie ce prostii, si tot cu buza umflata raman....
Memorat

If you judge people, you have no time to love them.

The positive thinker sees the invisible, feel the intangible, and acieves the imposible.
andasky
Nou venit
*

Popularitate 1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : 04 Iul 08, 14:45 »

off tare-i greu..decat sa ii tin la mine mai bine ii dau imprumut.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: