enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 21
Locaţia: Timişoara
Intotdeauna sa fim ca niste copii!
|
 |
« : 15 Nov 06, 23:49 » |
|
sunt in trecere... e tarziu si sunt cam obosit sa ma descriu acum... (la ora asta cine stie si ce aberatii as scrie despre mine) asa ca e bine sa o fac la "lumina zilei" si atunci cand creierul functioneaza la "maxim"! Voi revenii cu descrierea mea... mai pe larg...!
|
|
|
|
|
Memorat
|
Daca ti se intampla ceva rau, gandeste-te la tot ce nu ti s-a intamplat, putea fi si mai rau!
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #1 : 16 Nov 06, 15:23 » |
|
Ma numesc Maxim Erik-Emanuel... sunt din Timisoara (vestul salbatic si "secetos" in acelasi timp:D ), am 19 ani si tocmai ce am intrat si eu in primul an de faculta! Nu ma pun sa descriu cum e in primul semestru... dar oricum pot spune ca e o noua experienta a vietii! In rest, incerc sa ma inteleg bine cu toti, imi plac calatoriile (prin natura... sau prin tari straine  :D ), sportul si trebuie sa recunosc ca si muzica!  Imi plac prieteniile adevarate... ma bucur cand dau peste un prieten adevarat si vai de el cand ajunge in mainile mele... nu mai scapa de mine:D:D! Imi place sa fiu un prieten pt oricine si oridecate ori pot... o fac! In rest... ma caracterizeaza defectele...  (poate chiar unul din defecte este si acesta: ca am o parere proasta despre mine). Cam atatea am putut spune despre mine!  restul... intrebatii pe cei care ma cunosc! poate ei stiu mai multe ca mine! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Daca ti se intampla ceva rau, gandeste-te la tot ce nu ti s-a intamplat, putea fi si mai rau!
|
|
|
esther_azs
Hero Member

Popularitate 13
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 20
Locaţia: Arad
Iubeste,nu te costa!
|
 |
« Răspunde #2 : 17 Nov 06, 14:39 » |
|
un baiat care nu te-ar dezamagi niciodata  asta e Manu ,ma bucur ca am avut ocazia sa-l cunosc si sa il consider prieten 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Doar alaturi de El, poti sa stii cu adevarat ce e iubirea!
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #3 : 18 Nov 06, 20:39 » |
|
wow... nici nu ma gandeam ca ar comenta careva zona aceasta!  Multumesc, nu ma astaptam... si iti promit ca de azi inainte voi incerca sa-ti arat mult mai mult decat am facut-o pana acum!! Sincer nu-mi place sa o spun... (sa recunosc anumite lucruri) dar sunt cateva persoane in viata mea pe care le-as lauda si pe care le pot considera persoane in jurul carora ma simt bine! Multumesc lui Dumnezeu pentru ca am avut ocazia sa le cunosc (si pentru ca am avut ocazia sa te cunosc) si fie ca El sa aiba grija de voi si sa va ofere incontinuare din binecuvantarile Lui!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
pavel_mmt
Pastor
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 92
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 55
Locaţia: Timisoara
Aproape de voi !
|
 |
« Răspunde #4 : 05 Dec 06, 14:17 » |
|
Manule, ai un suflet deosebit de sensibil. Te preocupa lucrurile spirituale adanci,dar nu lasa niciodata descurajarea sa te puna la pamant.Ce nu poti face tu, pentru schimbarea lucrurilor din jurul tau, este gata sa faca,inaintea ta, Domnul. Increde-te in El ! Esti si jovial si este bine. Ma bucur pentru aportul tau la acest sit.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #5 : 05 Dec 06, 23:34 » |
|
Se poate si mai bine de atat!  De aceea apelez la toti cei din jur pt a-mi trage atentia la toate lucrurile in neregula... numai asa mi le pot repara! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
vlad
Administrator
Hero Member

Popularitate 68
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 22
discut cu pasiune
|
 |
« Răspunde #6 : 06 Dec 06, 21:01 » |
|
Se poate frate. La toţi se poate mai bine decât atât.
Dar ideea e să accepti că se poate.
Şi asta e totul. Mă bucur mult că te cunosc şi că eşti aşa de util în viaţa mea.. şi a multora, cu siguranţă. Mereu te-am apreciat, pentru cumpătarea de care dai dovadă, şi pentru faptul că gândeşti înainte să spui ceva. Domnul să te ţină! Şi să-ţi dea împliniri nespuse, în viaţa ta, de credinţă, şi în viaţa ta.. În această lume.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #7 : 06 Dec 06, 21:34 » |
|
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* (sper sa nu se supere nimeni si sa nu se creada cine stie ce...)  ;D ;D  dar meriti... >:d< >:d< >:d< >:d< CU ADEVARAT FRATELE MEU!!!! >:d<
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tinca_lidia
Hero Member

Popularitate 44
Deconectat
Gen: 
Vârsta: 17
Fii alb...mai alb ca trandafirul alb..
|
 |
« Răspunde #8 : 05 Ian 07, 13:24 » |
|
Manu...mai ai aici o surioara..  God Bless You Anytime!! :-* :-* Hugs and Kisses, Lidy
|
|
|
|
|
Memorat
|
Educatia fara religie este ca Sistemul Solar fara Soare!! Cand toate zilele sunt egale, inseamna ca oamenii au incetat sa vada lucrurile bune care apar in viata lor,de cate ori soarele traverseaza bolta...
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #9 : 05 Ian 07, 13:55 » |
|
:-[ :-[ multumesc! God bless you to!! :-* Si oridecate ori ai nevoie de ajutorul meu... si te pot ajuta... esti binevenita! 8) 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tinca_lidia
Hero Member

Popularitate 44
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #10 : 05 Ian 07, 13:57 » |
|
Multzumesc frumos!! :-* :-* Imi pare bine sa stiu k am un sprijin... 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Educatia fara religie este ca Sistemul Solar fara Soare!! Cand toate zilele sunt egale, inseamna ca oamenii au incetat sa vada lucrurile bune care apar in viata lor,de cate ori soarele traverseaza bolta...
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #11 : 05 Ian 07, 14:07 » |
|
eu ma simt si mai bine...! tu ai fost ma care m-i l-a ofrit! multumesc! :-*
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #12 : 05 Ian 07, 14:08 » |
|
"tu ai fost prima...." scuze! ;D
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tinca_lidia
Hero Member

Popularitate 44
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #13 : 05 Ian 07, 14:09 » |
|
Da da, Si amandoi multumim Domnului!! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tinca_lidia
Hero Member

Popularitate 44
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #14 : 05 Ian 07, 14:10 » |
|
Nu-i nik....am descifrat eu!!Stai linistit... 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
anamaria
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 48
Deconectat
Gen: 
Locaţia: Timisoara
|
 |
« Răspunde #15 : 07 Ian 07, 13:40 » |
|
Si eu vreau sa fac parte din marea ta lista de prieteni. Ma primesti?  Domnul sa te binecuvanteze pentru tot ce faci pentru acest forum. Se vede ca Il iubesti cu adevarat! Sa nu-L parasesti nicodata!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #16 : 07 Ian 07, 14:28 » |
|
Te primesc... cum sa nu...! Singurul lucru care trebuie sa-l faci... este sa vrei!  Multumesc si pt compliment! :-* Nu am sa-l parasesc...! Sper...! : 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tinca_lidia
Hero Member

Popularitate 44
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #17 : 07 Ian 07, 14:30 » |
|
Ma voi ruga pentru tine,dar si pentru ceilalti ca nu cumva vreunul din fratii nostri sa se departeze de la invataturile Domnului!! :-*
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
enrique_er
Global Moderator
Hero Member

Popularitate 77
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #18 : 07 Ian 07, 14:39 » |
|
Multumesc! :-[ Chiar mai luat prin surprindere! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tinca_lidia
Hero Member

Popularitate 44
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #19 : 07 Ian 07, 14:43 » |
|
De ce?! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|